fortconsult.dk

Selv ridderne brugte heste

Heste har altid været i tæt forbindelse med mennesker – og selvom vi ikke længere bruger den som transportmiddel, ligesom ridderne, er det fortsat meget populært at ride og være i nærkontakt med de store, firbenede dyr. Hvis du har kastet alt din kærlighed efter heste, ved du også, at hobbyen kræver, at du har udstyret i orden. 

Du kan finde alt det, et rytter-hjerte begærer lige her: https://horsepartner.dk/ – her finder du alt det udstyr, der giver dig, som rytter, og din hest de allerbedste betingelser.

Heste er store dyr – pas godt på dig selv

Heste er store og tunge dyr at arbejde med. Det kan derfor også gå galt, og sommetider kan man ende under hesten. Det betyder også, at man som rytter bør tage sine forholdsregler og sikre, at man har styr på sikkerheden. Det mindst almindelige – som alle ryttere bruger – er ridehjelmen.

Denne sikrer rytteren, og risikoen for alvorlige hovedskader mindskes betydeligt. Derudover findes der også veste, rytteren kan bære under sit tøj. Vesten er en anelse tung, idet den er bygget til, at hesten kan stille sig ovenpå rytteren. Det er dermed rytterens livline, hvis uheldet pludselig er ude. 

Ha’ det sjovt men pas godt på dig selv! Selv ridderne brugte heste, og det gør vi også – men bare med ridehjelm!

Her er både udstyr til dig og til din hest

På hjemmesiden finder du både udstyr til dig og til hesten. Der er derfor rig mulighed for at matche rytter og hest imellem. Så uanset om du mangler nye ridebukser, eller om din hest skal forkæles med et flot og moderne dækken, er du havnet det helt rigtige sted.

Her er udvalget utroligt stort, og du finder med garanti noget, du godt kan lide fra et af de populære mærker. 

Mangler du gode råd eller faglig ekspertise?

Hvis du enten mangler gode råd, faglig ekspertise eller har heste- og riderelaterede spørgsmål, er du havnet hos de helt rigtige. Du bliver trygt og sikkert guidet gennem hele processen, således du på et oplyst grundlag kan træffe de bedste og sikreste valg – for både dig og din hest. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *