fortconsult.dk

Fine hårspænder til børn, så de kan lege vildt

Piger elsker at pynte sig fra de er helt små. De vokser op med prinsessetegnefilm og prinsessefigurer i et helt univers af smukke piger med smukt hår sat op i mange forskellige frisurer. Det er forbilleder, som små piger ser og ofte prøver at efterligne i legen. Så hårpynt som hårspænder og hårbøjler er et hit blandt små piger. Er din datter også en lille prinsesse, og kan hun lide at pynte sig? Så er hårspænder til børn lige noget for hende. Man må ikke tage fejl af små piger. De leger skam også vildt og hopper rundt, hvor håret svinger rundt og ender med at blive uglet og stå i alle retninger. Der findes et stort udvalg af fine hårspænder til børn, så de kan lege vildt.

Få hårspænder til børn med forskellig pynt

De mest populære hårspænder til børn er ofte dem, der har ekstra pynt som for eksempel blomster, sommerfugle eller enhjørninger. Har dit barn langt hår, er der meget at holde styr på. Sæt flere hårspænder i håret i forskellige farver, så alt håret er samlet. Brug hårspænder til børn til at få håret væk fra ansigtet, så de ikke får hår i øjnene. Det kan være temmelig generende, når de leger vildt, hele tiden at skulle fjerne håret fra ansigtet.

Lav flotte frisurer med hårspænder til børn

Der er masser af muligheder for at lave flotte frisurer med hårspænder til børn. Brug også nogle hårelastikker til at lave for eksempel fletninger, hestehale eller rottehaler, og sæt så hårspænderne i hver side ved ørerne. Eller tag hårspænder og sæt rundt om en knold eller hestehale i nakken, så håret bliver ved med at sidde pænt ved elastikken. Har dit barn pandehår, kan hårspænder også bruges til en flot frisure til at lave sideskilning med pandehåret og sætte det fast med fine hårspænder. Ja, mulighederne er mange.

Hårspænder til børn er en ideel gaveidé

Skal dit barn til børnefødselsdag, er hårspænder til børn en ideel gaveidé. Ofte kommer børn kun med små gaver til børnefødselsdage. Fine hårspænder i alle farver med hjerter, blomster eller lignende er noget, som alle små piger kan bruge. Dit barn kan også få stor fornøjelse ud af at samle på hårspænder og forskelligt hårpynt. Så har hun altid et hårspænde eller andet hårpynt, der passer til den kjole eller bluse, hun tager på.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *