fortconsult.dk

Hav styr på håret – også på vandreturen

Det er bestemt ikke modstridende både at være en vaskeægte udendørsentusiast, og samtidig gerne ville have styr på lokkerne for at være klar til den perfekte selfie i naturen. Men det kan godt være lidt vanskeligt at få håret til at sidde, som man vil, når der er langt til ordentlige badeforhold, og du ikke har dine sædvanlige hårprodukter ved hånden. Der er dog flere ting, du kan gøre for at bevare dit look, og undgå at ligne en vildmand på din vandretur.  

Brug extensions

Det kan vær en god løsning at anskaffe dig et par kvalitets extensions til vandreturen. På den måde kan du samle dit eget hår i en praktisk elastik, men stadigvæk bevare et strålende look med det kunstige hår. Det fungerer bedst med extensions af god kvalitet, da de vil sidde bedre fast og give et mere naturligt look. En ekstra bonus er, at du beskytter dit eget hår mod skidt og slid fra naturen.

Flet håret

Gør dig umage med at lave en eller to stramme fletninger, der optimalt set kan holde hele vandreturen igennem. Med fletningerne undgår du at skulle tage stilling til dit hår, samtidig med, at det ser rigtig fint ud fra alle vinkler. Hvis fletningerne går op eller du synes, at det er ubehageligt at sove med dem, kan du altid løsne håret og lave nye fletninger om morgenen, når du vågner.

Hat eller tørklæde

Når du vandrer, kan det være en rigtig god idé at have en kastet på eller at dække dit hår med et smukt og stilrigtigt tørklæde. Det beskytter både håret fra skadelig UV-stråling, og gør det mindre uglet efter vind. Saml for eksempel dit hår i en hestehale under kasketten.

Sjov hårpynt

Hårspænder og hårelastikker er både superpraktiske og kan være flotte og specielle. Der er intet, der kan lyse et billede op som et flot spænde, der samtidig holder dit hår væk fra dine øjne, når du vandrer. Tag din hårpynt skridtet videre ved at matche det til naturen, der omgiver dig. Hvad med en hårelastik med en smuk blomst eller måske et spænde med blade eller fugle på? Kun fantasien sætter grænser, og du vil med garanti muntre din vandremakker op med dit farverige tilbehør.

Forkæl dit hår

Sørg altid for at børste dit hår grundigt igennem, når du er kommet hjem. Vær dog forsigtig, og husk at det godt kan tage lidt tid at få alle knuderne ud. Du kan også give dit hår en lækker omgang forkælelse med en hårkur eller din yndlingsbalsam, når du er kommet hjem til et tiltrængt bad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *