fortconsult.dk

Nemt og billigt – køb dine fastelavnskostumer på Billig-Billy.dk

Sveder du allerede ved tanken om at skulle sy børnenes fastelavnskostumer? Eller er du blot løbet tør for kreative idéer, der gør kostumet ekstra spændende?

Hos den danske webshop Billig-Billy.dk kan du finde alt i festartikler og fastelavnskostumer – samt kostumetilbehør. Produktsortimentet omfatter både voksenkostumer og børnekostumer, så hele familien kan give den gas ved den kommende udklædningsfest. Det er tilmed både nemt og billigt – og du slipper for at støve symaskinen af.  

Militærudklædning til børn


Måske har dit barn allerede det grønne camouflagesæt, der forvandler ham/hende til en overbevisende soldat, hvorfor du kun mangler at købe kostumetilbehør såsom en paryk, armygrøn sminke, dogtags, håndgranater og våben. Du kan finde både militærkostumer og militærtilbehør hos Billig-Billy – alle festartikler bliver leveret lynhurtigt. Der er desuden tale om en e-certificeret webshop, så du kan handle trygt og sikkert.

Hvis soldaterlooket også skal fungere til halloweenfesten, er det nemt at tilføre lidt ansigtsmaling. Den røde farve er f.eks. oplagt til at skabe blodige effekter – og hvem ville f.eks. ikke blive ekstra bange for en soldat med glubske vampyrtænder? I udklædningsuniverset kan (næsten) alt lade sig gøre.

Gå all-in på soldatertemaet – skab den perfekte festudsmykning

Hvis alle i familien er med på soldatertemaet, skal der måske pyntes ekstra meget op til fastelavnsfesten. Det kan passende ske med grønne balloner, grønne serpentiner eller med vinduesdekorationer i form af skudhuller. Det vigtigste element for en temafest er at overbevise gæsterne – store som små – at de er i et andet univers, hvor der kan afprøves en ny form for rolleleg.

Køber du kostumer hos Billig-Billy, er der naturligvis også mange andre valgmuligheder end lige soldatertemaet. Måske drømmer børnene – eller de voksne – om at hoppe ned i et abekostume og svinge sig rundt blandt stuemøblerne. Eller hvad med et Onkel Reje-kostume – som strengt taget holder sig inden for dyretemaet?

Udklædning er en glimrende måde at slippe tøjlerne og lade fantasien få vinger – for både børn og voksne. Du kan dog sagtens nøjes med at vælge en simpel paryk, et par sjove briller eller et par skæve tænder, hvis du eller barnet gerne vil gøre udklædningen mere simpel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *